Bent u de mening toegedaan dat de gezamenlijke denksporters een vuist moeten maken richting de krant in een poging ook in 2018 de denksporten een warm plekje te geven in de krant dan vindt u hieronder enkele voorbeelden die, aangevuld met uw eigen inspiratie, voor u een raamwerk kunnen vormen om een reactie richting de krant te schrijven.

Probeer zelf ook maar een brief te sturen , maximaal 200 woorden naar de redactie, dit kan door een mail (met vermelding naam, woonplaats en tel. nummer) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wellicht dat het aantal klachten maatgevend is om op een besluit terug te komen. 

Kijk op 4 januari 2018: Nieuwjaarstoernooi voor verdere informatie.
Ooit begon het aarzelend als een leuk toernooi voor vijftigplussers die op gepaste afstand van het officiele provinciale kampioenschap een officieus titeltournooi zonder sterallures afwerkten. Acht of negen ronden dammen, verdeeld over een heel kalenderjaar, spelend op clubavonden en op verzoek van de uitbaters vanwege het sluitingsuur van de horecagelegenheden dammend in een aangepast speeltempo, dat zo'n beetje waren de ingrediënten voor het LK voor veteranen.

Vanuit de KNDB 'loopt' sinds kort een activiteit die erop gericht is om tegen een relatief gering bedrag dambordjes, ideaal voor het gebruik tijdens oefenlessen, collectief aan te schaffen.  Meer weten?

Klik dan snel op deze link voor meer informatie.  Voor nog meer info:  http://mailchi.mp/c3097af34f76/dit-wil-uw-club-niet-missen-de-damz-damset, maar wees er snel bij!!

Vanuit de KNDB 'loopt' sinds kort een activiteit die erop gericht is om tegen een relatief gering bedrag dambordjes, ideaal voor het gebruik tijdens oefenlessen, collectief aan te schaffen.

Meer weten?

Klik dan snel op deze link voor meer informatie. 

Wees er snel bij!!