Darja Koullen speelde afgelopen week in Doetinchem in het NK voor aspiranten. Negen heren in die leeftijdscategorie trof ze daar als tegenstander. Met een score van 6 uit 9 (eenmaal winst, vier remises) reikte Darja tot de zevende plaats. Vorig jaar werd Machiel Weistra kampioen en eindigde Berke Yiğittürk als tweede. In de slotronde van dit jaar ging koploper Machiel Weistra onderuit tegen de nummer 2 Berke Yiğittürk. Het gevolg van deze uitslag was dat de twee van plek wisselden. Berke Yiğittürk werd dus de nieuwe nationale aspirantenkampioen.
Op de Bestuurspagina is een nieuwe  Nieuwsbrief gepubliceerd.
Het verslag van de jaarvergadering en de PLDB-damkalender 2018-2019 vindt u hier.
Clemens Crucius is de enige PLDB-er die we terugvinden op de lijst van deelnemers aan Golden Prague 2018. Het toernooi telt 43 deelnemers waaronder één GMI.
Van 3 tot 9 juni werd er in Budapest driftig gedamd. Het eerste Hungarian Open moet in dat land de poorten openen voor een georganiseerd damleven. Het deelnemersveld in het eerste grote toernooi stemt in ieder geval bijzonder hoopvol. Naast Dummy streden 51 dammers om de prijzen. Alexander Baliakin won het toernooi.