Inschrijftermijn is verlengd tot 7 oktober, de eerste ronde wordt gespeeld op 14 oktober.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In de damkalender voor het seizoen 2017-2018 zijn zes dagen gereserveerd voor het afwikkelen van het kampioenschap van Limburg. De eerste ronde staat geprogrammeerd voor zaterdag 23 september.

Op het moment waarop de sluitingstermijn eindigde hadden zeven dammers zich voor dit kampioenschap aangemeld. De lijst van aanmeldingen vindt u hier.

Door niet a.s. zaterdag te starten, maar pas op 14 oktober, hopen we te bereiken dat het deelnemersveld nog zal groeien.

We roepen de Limburgse dammers op om zo spoedig mogelijk aan te geven wie er aan het kampioenschap van Limburg willen deelnemen. Aan de hand van het aantal aanmeldingen zullen we het wedstrijdschema vaststellen. De toernooiformule (een rondtoernooi of Zwitsers) laten we afhangen van het aantal inschrijvingen. Omdat 23 september als speeldatum nu wegvalt zullen we een extra speeldag nodig hebben (ergens in maart/april 2018).

Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en graag uiterlijk vrijdag 6 oktober.

De link naar deze topic zullen we sturen naar alle Limburgse dammers van wie we een e-mailadres kennen.