Dankzij een ruime 6-2 winst op Cema/De Vaste Zet heeft het viertal van Schaesberg vandaag de Limburgse damtitel in de Hoofdklasse veroverd. Gemakkelijk kwam de zege overigens niet tot stand. Zo werd André Maertzdorf al na 23 zetten geconfronteerd met schijfverlies. Toen zijn tegenstander op jacht ging naar een tweede schijf werd hem een venijnig slagzetje fataal. Maertzdorf won, maar echt overtuigend was de winst dus niet. De hoofdmacht van DIOS-Eureka eindigde na een 6-2 overwinning op het tweede kwartet van de vereniging op de valreep op de tweede plaats.

In de Eerste klasse ging de kampioenstitel naar de dammers uit Roermond. Hier gaf Ber ten Haaf een bijna zekere winst uit handen. De Midden-Limburgers brachten de Maastrichtenaren met een 5-3 resultaat hun enige nederlaag toe. Ook hier pakte een team van DIOS-Eureka de tweede prijs.

Wiel Maertzdorf (Hoofdklasse) en Wiel Okrogelnik (Eerste klasse) waren wat scoren betreft het meest succesvol in de competitie. Maertzdorf scoorde 10 punten en Okrogelnik boekte 9 punten, maar hij bleef wel ongeslagen.