Op zaterdag 14 april wordt voor de 49e keer het toernooi om de PLDB-cup gespeeld. Ook dit jaar is Raes Maastricht gastheer voor de provinciale bekerstrijd.  Inschrijven vindt op de dag zelf plaats bij Raes Maastricht. Alle teams worden verwacht aanwezig te zijn om 11:45, zodat de plaatselijke organisatie kan beginnen met de competitieopzet en loting. Op de jaarvergadering 2016 is besloten dat 4-tallen uit spelers van verschillende verenigingen mogen zijn (alleen in de PLDB ). Het hoogsteindigende viertal waarvan alle spelers KNDB-lid zijn van dezelfde vereniging, plaatst zich voor het KNDB-bekertoernooi.

Vanuit de plaatselijke organisatie wordt hieraan toegvoegd:

In de aankondiging van het toernooi om de PLDB-cup is aangegeven dat aanmelding tot een half uur vóór aanvang van het toernooi nog mogelijk is.
 
Voor de plaatselijke organisatie is het wel prettig om ruim vooraf een indicatie te krijgen hoeveel teams er zullen verschijnen, als is het alleen maar voor de vraag hoeveel wedstrijdmateriaal er geregeld moet worden.

Dus als u nu bij benadering weet met hoeveel viertallen u wil deelnemen, geef dat dan,onder voorbehoud dus, via een e-mail door aan Dré Verheggen.  Zijn e-mailadres luidt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voor de goede orde: het bekertoernooi is op zaterdag 14 april in het clublokaal van Raes DC Maastricht. Aanvang 12 uur.