[08-04-2019] Cees Krottje, de sympathieke Maastrichtse dammer met Friese roots, bereikt vandaag de gezegende leeftijd van 99 jaar.

Sinds enige tijd verblijft de Raesdammer noodgedwongen in een Maastrichts verzorgingstehuis waar hij het overigens uitstekend naar zijn zin heeft.

Helaas kan de jarige de clubavond van zijn geliefde damvereniging niet meer elke week bezoeken. Dus draaien zijn clubgenoten speciaal ter gelegenheid van zijn verjaardag de rollen voor een keertje om: de damclub gaat donderdagavond bij Cees op bezoek. Vanzelfsprekend niet alleen met een bos bloemen en een fles heerlijke wijn, maar ook de damborden en bjbehorende attributen worden meegesjouwd. Bij Cees thuis wordt een verjaardagstoernooi gespeeld. Alle aanwezigen, clubgenoten, vrienden, bewoners van het tehuis, kortom iedereen die wil is welkom. Dré Verheggen kan u alle inlichtingen verstrekken.

Vanuit de Limburgse Dambond wensen we Cees een hele fijne verjaardag toe en met hem gaan we op weg naar zijn 100e levensjaar.

Bestuur en leden PLDB.

Zie ook Gezellige damavond in Maastricht.