Het toernooi om het veteranenkampioenschap van Limburg 2015 zit er aan te komen. De uitnodiging voor deelname aan dit kampioenschap vindt u hier.

Maasbracht, 18 augustus

Geachte bestuurders en damvrienden

Op 7 september begint de eerste ronde van het persoonlijke kampioenschap van Limburg.  Toernooileider is dit jaar Dieter van Gortel. De inschrijving sluit in principe op 31 augustus. Maar voor de laatkomers die op het allerlaatste moment toch willen meedoen, kan dit tot de eerste vrijdag van september. U moet dan wel rekening houden dat het inschrijfgeld dan 15 euro is in plaats van 10 euro.

Er worden zeven rondes gespeeld op

7-21 september

12-16 oktober

9-23 november

7 december (onder voorbehoud)

Speellokaties: worden spoedig bekend gemaakt via deze website.

Bij de eerste ronde dient u om 11.30 uur aanwezig te zijn in verband met de loting. Allen overige rondes beginnen om 12.00 uur.

Alle aanmeldingen dienen bij de secretaris van de PLDB ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475-465083) en Dieter van Gortel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) worden gedaan.

 M.V.G. organisatiecomité Limburgs kampioenschap

Limburg heeft weer twee NK finale plaatsen te pakken.

Jitse wint HF-groep  junioren!!!! in Dongen en Marijn wordt gedeelde derde bij de pupillen. Tom helaas vijfde, wat niet genoeg is.

Na de zesde ronde heeft Brion Koullen ineens de beste papieren voor de eindzege in het persoonlijk kampioenschap Limburg. Zelf won Brion van Louis Peters, maar voornaamste concurrent Randy Cardozo moest de duimen leggen tegen Harry Velraeds. Harry is nu de grootste concurrent voor de eindzege geworden samen met Willy Maertzdorf, die Dieter van Gortel versloeg.

In de 5de ronde van het persoonlijk Limburgs kampioenschap speelden de bovenste 4 in de ranglijst tegen elkaar. Brion Koullen en Harry Velreads deelden de punten, maar Randy Cardozo wist met zwart zomaar Willy Maertzdorf te verslaan. Daardoor gaat Randy nu mede aan de leiding met Brion, waarbij gezegd moet worden, dat Brion tegen zwaarder tegenstanders heeft gespeeld en een duidelijk betere wp-score heeft. Willy en Harry volgen nu op een punt.