De Limburgse clubs hebben in de 7de ronde van de landelijke clubcompetitie maar matig gepresteerd. CEMA/De Vaste Zet 1 in de hoofdklasse en Eureka Heerlen in de 2de klasse E wisten hun wedstrijden nog wel in winst om te zetten, voor de andere teams was de tegenstand te sterk. Vooral Raes DC Maastricht 1 werd door tegenstander ADG Amersfoort (Sijbrands cum suis) op een stevige nederlaag getracteerd.

Hoofdklasse

CEMA/De Vaste Zet blijft de ingezette zegereeks onverkort voortzetten. Deze keer was gastheer 020 uit Amsterdam het slachtoffer. Uitslag 8 - 12. Geen enkele partij ging verloren. Ronald Schalley en Patrick Casaril wisten hun partij te winnen. CEMA blijft daarmee aan de leiding. Alleen Gouda blijft in hun spoor en zal daarom de grote concurrent voor promotie naar de Ereklasse blijven.

1ste Klasse C

Raes DC Maastricht 1 heeft in Amersfoort tegen ADG een flink pak slaag gekregen, 14 - 6. Iedereen werd vooraf nog heel vriendelijk door Ton Sijbrands bij naam en toenaam welkom geheten, maar dat was het laatste cadeuatje van ADG. Maar liefs 5 man verloren hun partij, waaronder de 3 invallers en zoals vooraf was ingecalculeerd Effendi Djoemai tegen Ton Sijbrands. Alleen Andy Damen wist te winnen. Ook Randy Cardozo en Leo Nagels waren zeer dicht bij de zege, Randy vergat het zelfs heel simpel uit te maken in tijdnood. Al met al blijft hier de indruk achter, dat als Raes op normale sterkte was aangetreden en de kansen, die er echt waren, waren waargenomen, een gunstiger resultaat was mogelijk geweest, ook tegen deze sterkste ploeg uit de competitie.

2de Klasse E

Het tweede van Raes DC Maastricht verloor de uitwedstrijd van WSDV Wageningen 3, 12 - 8. Hierbij moet worden aangetekend, dat de Maastrichtenaren ernstig waren verzwakt door afstaan van 3 spelers aan het eerste en meerdere ziektegevallen. Ze traden maar aan met 9 spelers, dan wordt het natuurlijk moeilijk. De uitslag valt daarom nog best wel mee. Eureka Heerlen won de thuiswedstrijd tegen Lent 2, 12 - 8. Hier valt vooral de blauwe overwinning van Tom Swelsen op Gerorld Koopman op. CEMA/De Vaste Zet 2 ging op bezoek bij mede-promotiekandidaat DC Nijmegen en werd op een nederlaag van 11 - 9 getracteerd. Opvallend was de nederlaag van André Maertzdorf tegen Nijmegenaar Eric Sanders. In deze klasse blijft CEMA 2 meedoen voor promotie, al moeten ze na deze nederlaag de eer van de eerste plaats aan Nijmegen laten. De overige Limburgse ploegen spelen geen rol in de strijd om de eerste plaatsen.